Úterý, 15. srpen 2006

Maďarské pozdravy 1

Tak mám chvilku na zápis z Maďarska. Bydlím v pronajatém bytě spolu s Gregem. Celkem to ujde, ale zapomněl před pár dny nějaké maso v ledničce a jak ji teď otevcřel, nemůžeme to tady vyvětrat :( Snad se mi podaří usnout.....

Další novinka je, že se mnou Greg nepřijede do ČR na víkend. Pod pohrůžkou zavření kin se naše vedení rozhodlo implementovat způsob prodeje odpovídající maďarskému právu, a tak teď Greg bude mít 2 týdny plné ruce práce.

No a jako by toho nebylo dost, o víkendu nám začal "netěsnit" záchod a když jsme to reklamovali, instalatér řekl, že to enní na reklamaci, prootže je tam stará hadice. No asi o tom napíši samostatný článek, jak se vrátím, protože to, jak se někteří řemeslníci chovají, je dost hrozné :-(

Pátek, 11. srpen 2006

Po dovolené

Je to neuvěřitelné, ale udělali jsme si krátkou dovolenou. Jeli jsme na obvyklé místo do Bělé pod Pradědem. Jsou to takové obyčejné chatky v krásné přírodě, kde se dobře "dobíjí baterky". Pár fotek najdete tady.

Naštěstí nám vyšlo i počasí, až předposlední den odpoledne začalo pršet, tak jsme nakonec odjeli o den dřív - nakonec se to ukázalo jako výhoda - bylo více času na aklimatizaci a přechod do "normálního" života.

Taky jsme si vyzvedli zátky Ferdu (anduláka), o kterého se nám starala "skoro švagrová".

Teď nás čekají víkednové akce - tetno víkend dorazí kamarádka z vysoké, se svojí rodinou, další týden si dovezu novozélandského kolegu ano a poslední víkend slaví moje drahá polovička 30.

No a pak už začne Matěj chodit do školky - aspoň doufáme.... :-)